×

Kontakt

Kundservice

Har du som konsument frågor kring våra produkter eller undrar du vart du kan hitta närmaste återförsäljare? Tveka inte att kontakta oss.

Tel: 0321-77 58 50
Mail: info@stabilotherm.se

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare för våra produkter? Kul! Hör av dig till oss via mail och berätta lite om din verksamhet så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som återförsäljare av våra produkter erbjuds du hög, snabb och personlig service. Du får ett väl inarbetat varumärke där du fritt väljer vilka produkter som passar just er butik. Du får ta del av bild och marknadsmaterial som ni som butik kan nyttja för att underlätta vid försäljning av våra produkter till era kunder.

Kontakta oss

Tel: 0321-77 58 50
Mail: info@stabilotherm.se

Stabilotherm är en del av Pergite Outdoor AB. Pergite Outdoor AB har organisationsnummer: 556245-4818, VAT SE556245481801

Har du frågor kring våra produkter, vi hjälper dig.

Men för att få bästa uppfattning och hjälp, så rekommenderar vi ett besök hos någon av de butiker som har vårt sortiment. Där får du hjälp av kunnig personal, samtidigt som du kan bilda dig en egen uppfattning av produkterna. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att finna en återförsäljare nära dig.

Följ oss på Instagram

Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.